Польську "Легію" може очолити Грозний

Поділитися
Польську "Легію" може очолити Грозний Грозний може поїхати в Польщу
60-річний український фахівець перебуває без роботи після розформування "Говерли".

Український тренер В'ячеслав Грозний найближчим часом може бути призначений головним тренером польської "Легії". Про це стало відомо Sport.ua.

"Легія", яка виступає в груповому етапі Ліги чемпіонів, раніше розлучилася з албанським тренером Бесником Хасі і знаходиться в пошуку заміни. Нагадаємо, повідомлялося про те, що команду може очолити Мирон Маркевич, але ці чутки не підтвердилися. Як повідомляє джерело, варшавський клуб не вів з Маркевичем переговори.

Грозний, нагадаємо, знаходиться без роботи з літа цього року - після того, як ужгородська "Говерла" не отримала атестат на участь в Прем'єр-лізі і була розформована.

Зазначимо, що у Грозного вже є досвід роботи з закордонними клубами. По ходу кар'єри він очолював російські "Спартак" і "Терек", болгарський "Левскі", а також казахстанський "Тобол".

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі