Польща оголосила про бойкот ЧС з боксу через допуск росіян та білорусів

Поділитися
Польща оголосила про бойкот ЧС з боксу через допуск росіян та білорусів Росіяни та білоруси мають виступити на турнірах © Фото з відкритих джерел
Поляків не буде на турнірі із окупантами.

Польська боксерська асоціація оголосила про бойкот чоловічого та жіночого чемпіонатів світу з боксу під егідою IBA через допуск росіян та білорусів.

"Ми одна з перших спортивних асоціацій, яка після початку війни в Україні ухвалила постанову, що ми не виступатимемо на змаганнях, де братимуть участь росіяни та білоруси. З того часу нову постанову ми не приймали, тому стара залишається в силі. Ми послідовні в своїх діях", – сказав віце-президент польської боксерської асоціації Мацей Демель.

Нагадаємо, Чехія, США, Ірландія, Великп Британія, Канада, Швеція та Нідерланди також оголосили про бойкот ЧС з боксу через допуск росіян та білорусів до змагань, які на турнірах IBA.

Чоловічий чемпіонат світу проходитиме в Узбекистані з 1 по 14 травня, а жіночий – в Індії з 15 по 31 березня. IBA допустила росіян та білорусів на турніри під своєю егідою та дозволила використовувати прапори та гімни обох країн.

Раніше повідомлялося про те, що бокс може бути виключений із програми Олімпіади через зв'язки з "Газпромом".

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі