Платіні заявив, що залишить посаду президента УЄФА, якщо програє на виборах ФІФА

Поділитися
Платіні заявив, що залишить посаду президента УЄФА, якщо програє на виборах ФІФА Платіні може стати наступником Блаттера © Sky Sports
Для француза правління біля керма європейського футболу може закінчитися через чотири роки.

Мішель Платіні, який є кандидатом на пост президента ФІФА, заявив, що не планує висувати свою кандидатуру на наступних виборах УЄФА, які відбудуться через 4 роки. Діючий президент організації очолює Європейський футбольний союз з 2007 року і вважає, що це вже солідний термін.

"Я не буду претендувати на посаду президента УЄФА в 2019 році, якщо не виграю вибори глави ФІФА в наступному році. Я на цьому зупинюся. Я підтримую положення про те, що кількість часу в президентському кріслі повинна бути обмеженою", - наводить слова Платіні Sky Sports.

Вибори наступника Йозефа Блаттера відбудуться 26 лютого 2016 року. Повідомлялося, що Платіні зможе суміщати посаду президента УЄФА і ФІФА. Керівником УЄФА на третій чотирирічний термін француз був переобраний у березні 2015 року.

Читайте також: Платіні хоче розширити чемпіонат світу до сорока команд - ЗМІ

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що штаб-квартира ФІФА випустила документ під назвою "Платіні: скелет у шафі", покликаний очорнити ім'я президента УЄФА. У той же час Блаттер заявляв про погрози Платіні, який хотів би домогтися якнайшвидшої відставки поки ще президента ФІФА: "Скажіть Йозефу, що він повинен піти до виборів або сяде в тюрму".

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі