Пятов спростував інформацію про завершення футбольної кар'єри наступного літа

Поділитися
Пятов спростував інформацію про завершення футбольної кар'єри наступного літа Пятов розпочав кар'єру в 2001-му році © ФК Шахтер
Голкіпер збирається зосередитися на клубі, але завершувати кар'єру не має наміру.

Голкіпер донецького "Шахтаря" і збірної Андрій Пятов спростував інформацію про те, що збирається завершити кар'єру після Євро-2020.

"Це точно не відповідає дійсності. Зваживши всі факти, розумію, чому з'явилася ця інформація. На мій погляд, трохи негарно говорити про те, чого немає насправді. Піарити цих людей я точно не буду, але ще раз переконався, що честь і гідність є не у всіх.

Під час карантину я спілкувався з Ігорєм Цигаником і говорив, що як для гравця збірної Євро-2020 для мене, напевно, буде останнім турніром. Але те, що я завершую кар'єру наступного літа, як написали, це - нонсенс. Як мінімум, це некоректно по відношенню до мене", - наводить слова Пятова Sport.ua.

Нагадаємо, раніше в ЗМІ з'явилася інформація про те, цей сезон стане останнім для 36-річного воротаря, а голкіпер завершить кар'єру відразу після Євро-2020.

Нагадаємо, Пятов почав кар'єру в 2001-му році. Виступав за "Ворсклу", а з 2007-го року є гравцем "Шахтаря".

У кар'єрі він провів понад 500 матчів на клубному рівні. Також на його рахунку 95 зустрічей у складі збірної України.

Раніше повідомлялося про те, що Пятов потрапив в топ-10 голкіперів світу за кількістю матчів без пропущених голів за 20 років.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі