Півзахисник "Динамо" Рибалка через травму пропустить до трьох тижнів

Поділитися
Півзахисник "Динамо" Рибалка через травму пропустить до трьох тижнів Рибалці поки не знадобиться операція © ФК Динамо
Збірна України втратила ще одного гравця перед товариськими матчами.

Півзахисник "Динамо" Сергій Рибалка буде змушений пропустити два-три тижні через проблеми з паховими кільцями. Про травму основного гравця київського клубу, а також збірної України розповів лікар "Динамо" Леонід Миронов.

"Сергій Рибалка проходить курс консервативного лікування і паралельно інтенсивно тренується. З його проблемою ми розібралися самі і поки вирішили не везти його в Німеччину. Ми додатково продіагностували нашого футболіста і з'ясували проблему - у Сергія неприємність з паховими кільцями. Проблема не гострого характеру, а хронічна, яка тривалий час розвивалася і зараз проявилася в результаті навантажень і перенесеної гострої м'язової травми.

Раніше його не намагалися лікувати консервативно, оскільки проблема була глибоко прихована і не проявляла себе, а яскраво проявилася тільки зараз. У його лікуванні нам допомагає бразильський фізіотерапевт, якого рекомендував Жуніор Мораєс", - зазначив Миронов.

За словами лікаря "Динамо", Рибалка проводить бігову роботу на полі, займається в тренажерному залі, басейні, а також проходить фізіотерапію і консервативну терапію. Про операцію мови поки не йде.

Збірній України у найближчих товариських матчах Рибалка не допоможе, хоча і був викликаний Михайлом Фоменком. "Він пропустить обидва матчі збірної України - протягом усього цього періоду гравець буде інтенсивно лікуватися. Для одужання йому знадобиться щонайменше два-три тижні. Спробуємо підвести його до матчу з "Шахтарем", - підкреслив Миронов.

Читайте також: Воротар "Динамо" через травму пропустить два місяці

Нагадаємо, раніше стало відомо про те, що матчі збірної пропустить захисник "Шахтаря" Ярослав Ракицький.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі