Після перемоги у матчі Вімблдону українець Стаховський проігнорував російські ЗМІ

Поділитися
Після перемоги у матчі Вімблдону українець Стаховський проігнорував російські ЗМІ © frontzmin.ua
Сергій Стаховський виграв у матчі другого кола у латвійця Ернеста Гулбіса. На післяматчевій прес-конференції 28-річний киянин відмовився відповідати на питання журналістів із Росії.

Після перемоги над десятою ракеткою світу латвійцем Ернестсом Гулбісом (6:4, 6:3, 7:6 (5)) у другому колі чоловічих одиночних змагань Вімблдонського тенісного турніру українець Сергій Стаховський відмовився відповідати на питання російських журналістів.

"А ви яке видання представляєте, російське? - перепитав тенісист. - Ви ж знаєте мої відносини з російськими виданнями? Я російським медіа інтерв'ю не даю".

З прес-центру росіянам тут же додали: "Брехати треба менше". А коли ті перепитали, Стаховський, виходячи із зали, повторив: "Брехати! Я не про спорт кажу...".

Нагадаємо, що практично відразу після початку російської агресії у Криму український тенісист, який висловлював відкриту підтримку Євромайданц, за допомогою свого сайту заявив про відмову давати інтерв'ю російським виданням.

На турнірі ц Лондоні, вигравши у Гулбіса, 27 червня Сергій Стаховський у третьому колі зустрінеться з французом Жеремі Шарді, що вигравав цей турнір "Великого шолома" в 2005 році в юніорському розряді. Також в 1/16 виступить українець Олександр Долгополов, і йому теж протистоятиме переможець Вімблдону серед юніорів - Григор Димитров із Болгарії.

Стаховському вдалося покращити свій результат порівняно з минулорічним виступом у Лондоні - нагадаємо, що киянин після блискучої перемоги в першому колі над Роджером Федерером вилетів вже у наступному раунді. А ось Долгополов поки йде за графіком 2013-го - тоді він вилетів у третьому колі, програвши іспанцеві Давиду Ферреру.

Відзначимо, що у жіночих змаганнях Україну представляли Еліна Світоліна і Леся Цуренко, однак Світоліна вилетіла у першому ж раунді, а Цуренко у другому колі зіграє з нещодавньою фіналісткою Ролан Гаррос Сімоною Халеп з Румунії. !zn

Читайте також:

Українські тенісисти, пояснюючи невдачі на Ролан Гаррос, послалися на травми

Кубок Девіса: Україна отримала в суперники у плей-офф найкращий варіант

Українські фехтувальники відмовилися від участі в російських турнірах

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі