Переможець бою Джошуа – Нганну може зустрітися з Усиком або Ф'юрі

Поділитися
Переможець бою Джошуа – Нганну може зустрітися з Усиком або Ф'юрі Усік і Джошуа знову можуть провести бій © twitter.com/MatchroomBoxing
Українець та Тайсон можуть провести два поєдинки.

Чемпіон WBC у суперважкій вазі Тайсон Ф'юрі (34-0-1, 24 КО) повідомив про майбутнє переможця бою між Ентоні Джошуа (27-3, 24 КО) та Френсісом Нганну.

За словами британця, голова генерального управління Саудівської Аравії з розваг Турки Аль аш-Шейх розповів йому про те, що переможець бою Джошуа та Нганну зустрінеться з переможцем двох боїв Тайсона з Олександром Усиком.

Бій Джошуа – Нганну відбудеться 9 березня, а поєдинок Усик – Ф'юрі після кількох переносів заплановано на 18 травня. WBC вже санкціонувала і реванш Усика з Ф'юрі.

Нагадаємо, що раніше Усик двічі переміг Джошуа, забравши у нього всі чемпіонські пояси.

Тайсон Ф'юрі провів бій проти Нганну у жовтні минулого року. Ексзірка UFC став сенсацією у своєму першому поєдинку за правилами боксу, оскільки на рівних протистояв британцю і відправив його до нокдауну, але судді в результаті віддали перемогу Ф'юрі.

Раніше Ф'юрі показав, як готується до бою з Усиком після травми.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі