Перемога - це не диво, а результат виконаної роботи - Шевченко

Поділитися
Перемога - це не диво, а результат виконаної роботи - Шевченко Шевченко підкреслив важливість перемоги © Футбол 24
Головний тренер збірної України висловився про переможний матч з Іспанією.

Збірна України здобула сенсаційну перемогу над Іспанією в матчі елітного дивізіону Ліги націй - 1:0. Головний тренер "жовто-синіх" Андрій Шевченко поділився емоціями від цього успіху.

"Хочу подякувати команді за ту самовіддачу, за те бажання, з яким вони виконували настанови. Сьогодні було важко і без якихось перебільшень я хочу сказати, що дуже задоволений виступом команди та домогтися результату з такою командою дуже багато для нас означає.

Іспанія і Німеччина боротимуться за вихід з групи, а наше завдання - залишитися в цій групі. Я вважаю, що перемога - це не диво, а результат виконаної нами роботи; результат того, що хлопці виконали план. Ми билися за кожен шматочок на футбольному полі. І, щоб досягати результату, потрібно на кожну гру виходити з таким бажанням.

Дії, які робила команда, - вона змушувала іспанців надавати нам можливості. Ми чекали моменту, щоб цим скористатися. Футбол - це не тільки тактика, а й емоції. Той емоційний обсяг, який у них був, допоміг здобути перемогу", - заявив Шевченко на прес-конференції після матчу.

Українська національна команда вперше у своїй історії обіграла Іспанію.

Збірна України має у своєму активі шість очок і посідає третє місце в групі 4 Ліги А. Наступний поєдинок для підопічних Андрія Шевченка буде товариським у гостях у Польщі 11 листопада. Після українці зустрінуться в Лізі націй в гостях з Німеччиною (14 листопада) і Швейцарією (17 листопада).

Україна - Іспанія 1: 0: ключові моменти матчу, відео голу Циганкова.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі