Перемога над АЕКом стала хорошою таблеткою для "Зорі" - Скрипник

Поділитися
Перемога над АЕКом стала хорошою таблеткою для Віктор Скрипник © ФК Зоря
Головний тренер "Зорі" поділився враженнями від успіху.

Головний тренер луганської "Зорі" Віктор Скрипник розповів, за рахунок чого вдалося обіграти грецький АЕК (3:0) в Лізі Європи.

"Провели роботу над помилками. Перший тайм вийшов важким, треба було витримати, що ми й зробили. Потім заспокоїлися, забили гол. Потім видалення, суперник почав ризикувати, відкривалися зони. Але в підсумку логічна перемога, що радує, але хотілося б і раніше так грати. Комплімент хлопцям. У нас такий графік: 7 матчів поспіль, вже 6 залишилося. Через 3 дні знову граємо. Розслаблятися немає сенсу.

Ключовий епізод - видалення. Хоч і грали в більшості, але все одно в суперниках була якісна команда, якій треба було вигравати обов'язково. Хотіли себе порадувати, що і зробили. Так що так, видалення - ключовий момент гри.

Суперник почав ризикувати. Вони перебудувалися з 5 захисників на 4. Але і в першому таймі ми намагалися не розкриватися і компактно грати. Зіграли на нуль, треба було витерпіти цей перший натиск. Це вселило в нас впевненість. У минулих матчах ЛЄ ми пропускали вже на перших хвилинах, після чого все розвалювалося.

Будемо боротися за вихід у плей-офф і робити все, що від нас залежить. У футболі ти можеш планувати, але все покажуть матчі. Хочеться добре грюкнути дверима. Такі перемоги вселяють впевненість, це хороша таблетка для нас в позитивному сенсі цього слова. Перемога, яка в майбутньому може зіграти нам хорошу роль", - цитує Скрипника Tribuna.com.

Луганчани перервали серію з трьох поспіль поразок і займають останнє місце в групі G. Наступний єврокубковий матч "Зоря" зіграє з "Лестером" на своєму полі 3 грудня.

Нагадаємо, в третьому турі в Лізі Європи "Зоря" поступилася АЕКу в Запоріжжі.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі