Перед продажем клубу власники МЮ готові витратити 150 мільйонів євро в повернення Роналду

Поділитися
Перед продажем клубу власники МЮ готові витратити 150 мільйонів євро в повернення Роналду Кріштіану Роналду може повернутися в "Манчестер Юнайтед" © realmadrid.com
Американські власники "Червоних дияволів" не проти провернути цікаву і досить іміджеву угоду: повернути в розташування клубу португальця Кріштіану Роналду, який починав своє сходження на футбольний Олімп саме у Манчестері.

Перед можливим продажем "Манчестер Юнайтед" нинішні власники клубу мають намір повернути в Англії головну зірку світового футболу, нападника "Реалу" Кріштіану Роналду.

Сімейство американських магнатів Глейзерів останнім часом все частіше подумує про продаж МЮ - ідеальним варіантом позбавлення від набридлого клубу може стати прихід Кріштіану Роналду, за рахунок якого американські бізнесмени планують витрусити з потенційних покупців пару-трійку зайвих сотень мільйонів євро.

Як повідомляє таблоїд Daily Mail, повернення Роналду в Англію може обійтися "Червоним дияволам" у 150-175 мільйонів євро. Глейзери готові піти на такі витрати, американці не будуть економити на зарплаті Роналду, адже не збираються надалі покривати ці витрати. Ходять чутки про просто надзвичайною сумі тижневої платні КриРо у 640 тисяч євро.

Читайте також: Роналду випередив футболістів "Баварії" в боротьбі за звання найкращого в сезоні-2013/14


Власники МЮ розраховують після покупки Роналду запитати у потенційних покупців клубу три мільярди євро, але будуть задоволені, якщо вдасться отримати і два.

Нагадаємо, сімейство Глейзерів купило першу частину акцій Манчестер Юнайтед у березні 2003 року. Клуб дістався американськими бізнесменами приблизно за 1,5 мільярда доларів. Сам же Роналду перейшов у Манчестер з португальського "Спортинга" влітку того року, коли йому було 18 років. МЮ заплатив португальської команди 12,3 мільйона фунтів, а у 2009-му продав Роналду в "Реал" за рекордні в світовому футболі 80 мільйонів в британській валюті.

Додамо, що португальський футболіст не виключав, що в кінці кар'єри повернеться туди, де починалося його сходження на Олімп.

Раніше повідомлялося, що Кріштіану Роналду на початку сезону-2014/15 демонструє високу результативність у матчах за "Реал". У чотирьох попередніх поєдинках на його рахунку - 9 голів. !zn

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі