Перед принциповою зустріччю в Києві "Шахтар" вирвав перемогу над "Карпатами" у Львові

Відео
Поділитися
Перед принциповою зустріччю в Києві "Шахтар" вирвав перемогу над "Карпатами" у Львові "Карпати" не зуміли зупинити "Шахтар" у Львові
Донеччани вийшли переможцями з напруженого протистояння на львівському стадіоні "Україна", істотно наблизившись до завоювання чергового чемпіонства.

У 22-му турі чемпіонату української Прем'єр-ліги донецький "Шахтар" на виїзді здолав "Карпати" 2:1, і набравши 63 очки, на відстань до двох перемог наблизився до завоювання золотих медалей.

Донеччани привезли до Львова досить експериментальний склад: точніше, на поле стадіону "Україна" вийшли ті гравці, які часто потрапляють до складу з лави запасних - Каніболоцький, Кобін, Кривцов, Гречишкін, Тейшейра. "Карпати" були налаштовані лише на перемогу: по-перше, "гірники" завжди були принциповим суперником для львів'ян, по-друге, турнірне становище "біло-зелених" - далеко не найкраще.

Основні події матчу відбулися наприкінці першого тайму, коли на полі очквидною стала перевага "Карпат". Однак скористатися цим львів'яни так і не зуміли - рахунок відкрили гості. Тейшейра замкнув простріл Шевчука. На 44-ій хвилині молодий захисник господарів розстріляв ворота Каніболоцького, проте м'яч не відразу перетнув лінію. Втім, суддя за воротами визначив взяття воріт.

І все-таки останнє слово в 45-ій хвилині було за "Шахтарем": Ракицький вивів свою команду вперед, завершивши вдалий розіграш кутового. Після перерви "Карпати" почали грати ще активніше, але хорошу гру львів'ян зламали два видалення. Спочатку позиційну помилку допустив герой першого тайму Жовтюк: фол останньої надії на Адріано і видалення. А через 10 хвилин за другу жовту картку пішов грузинський півзахисник Муртаз Даушвілі.

Стадіон відповів судді в своєму стилі - поле закидали сніжками, а рефері Арановському довелося навіть призупинити гру. Як би там не було, але до кінця матчу "Карпати" не створили серйозних моментів для порятунку матчу - 2:1 перемога "Шахтаря".

"Карпати" - "Шахтар" - 1:2 (1:2)

Голи: Жовтюк, 44 - Тейшейра, 32, Ракицький, 45+2

"Карпати": Богатинов, Ксьонз, Мілошевіч, Жовтюк, Кополовець (Озарків, 46), Даушвілі, Худоб'як, Голодюк, Штиліч (Марселіно, 46), Кенія, Зеньов (Гладкий, 60).

"Шахтар": Каніболоцький, Кобін, Ракицький, Кривцов, Шевчук (Соболь, 63), Гречишкин, Фернандіньо, Мхітарян, Тайсон (Коста, 67), Тейшейра, Адріано (Едуардо, 80).

Попередження: Даушвілі, Худоб'як, Озарків - Тейшейра

Видалення: Жовтюк, 70, Даушвілі, 81 - Тейшейра, 90+7.

Наступний матч буде для донеччан не менш напруженим - 7 квітня команда зіграє в Києві проти "Динамо". !zn

Читайте також:

Хавбек "Шахтаря" вирушить у "Ліперпуль" за 15 млн доларів

Перед Луческу як і раніше стоїть завдання виграти Лігу Чемпіонів

"Динамо" все-таки дістало кращого бомбардира "Карпат"

Незважаючи на сніг, мороз і сльоту, українські стадіони готові до матчів чемпіонату

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі