Павелко не відсторонений від посади голови УАФ, і не був – адвокат

Поділитися
Павелко не відсторонений від посади голови УАФ, і не був – адвокат © Андрій Павелко / Facebook

У медіа активно поширюється повідомлення про нібито відсторонення керівника УАФ Андрія Павелка від займаної посади. Однак, такого відсторонення не було, заявив адвокат Денис Бугай.

"Ми вже коментували цю обставину. Але комусь дуже хочеться видавати бажана за дійсне. Тому ще раз. У нас була ухвала Печерського суду. Нею частково суддя задовольнив клопотання прокурорів і постановив "відсторонити" від займаної посади, але за умов, що це рішення набуде законної сили у разі відсутності його апеляційного оскарження. Оскарження є, апеляційний розгляд триває. Відсторонення не відбулося, бо ж саме це рішення так і не вступило в законну силу", - пояснив Бугай.

За його словами, тепер прокурори періодично звертаються до суду з клопотаннями продовження термінів відсторонення, якого немає.

"Судді виключно формально продовжують ці терміни. Але як можна продовжувати те, що не набрало юридичної сили? Тому ми оскаржуємо кожне таке "продовження" також в апеляційній інстанції. Підкреслюю, юридично і фактично такий запобіжний захід як відсторонення від займаної посади керівника УАФ не відбувся", - наголосив адвокат.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі