Пауза в чемпіонаті загнала б українські баскетбольні клуби в борги - Бродський

ZN.UA Ексклюзив
Поділитися
Пауза в чемпіонаті загнала б українські баскетбольні клуби в борги - Бродський Бродський упевнений, що до літа пандемію коронавірусу перемогти не вийде
Президент ФБУ не вірить, що ситуація з коронавірусом вирішиться за місяць.

Президент Федерації баскетболу України Михайло Бродський в ексклюзивному коментарі DT.UA зазначив, що не вірить у швидке завершення пандемії коронавірусу, тому ставити чемпіонат на паузу було недоцільно.

"Що б ми робили, якби влаштували паузу на місяць, а ситуація з коронавірусом залишилася на місті до травня? Більшість наших клубів перебувають у такому стані, що через кілька місяців у них утворюються борги по зарплаті. Що ми будемо робити? ФІБА почне за це карати. В Європі зупинені всі баскетбольні турніри. Ми зробили це ще раніше, коли не було інформації про зупинку Євроліги, про зупинку НБА. Я вирішив діяти кардинально за день до цього.

Я б хотів помилятися, але боюся, що нам доведеться і березень і квітень, і травень прожити в цій історії. Кожен день в Італії з'являються тисячі нових заражених. Чому в Україні практично немає коронавірусу? Тому що ми не перевіряли. Зараз прийшли тести - коли почнуть його шукати, то країна здригнеться. Тому в даній ситуації превентивні заходи більш важливі, ніж виправляти становище потім, коли буде пізно", - заявив Бродський.

Варто відзначити, що чемпіоном Суперліги достроково став "Дніпро", а в трійку увійшли "Київ-Баскет" та "Прометей". "Фінал чотирьох" Кубка України перенесено на вересень 2020 року.

Раніше також повідомлялося про те, що всі футбольні матчі в Україні будуть проходити без глядачів.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі