Пантічу перейти в "Динамо" порадив Нінкович

Поділитися
Пантічу перейти в "Динамо" порадив Нінкович Пантічу буде допомагати в адаптації Віда © ФК Динамо
Сербський новачок киян прокоментував свій перехід.

Центральний захисник Александар Пантіч провів перше тренування у складі київського "Динамо" і поспілкувався з прес-службою українського гранда.

"Знаю, що "Динамо" є найтитулованішим клубом України, а зараз конкурує з "Шахтарем" за перші позиції. Слова про велич клубу, думаю, зайві, адже за "Динамо" кажуть досягнення команди як на вітчизняному рівні, так і в Європі".

Перед підписанням контракту захисник спілкувався з колишніми футболістами "Динамо":

"Я спілкувався з Мілошем Нінковичем, і почув від нього лише позитивні відгуки. Мілош сказав, що для мене це великий шанс і я можу бути щасливим, що мене запросила така команда. Слова Нінковіча підтвердив і Радосав Петрович, з яким я спілкувався трохи пізніше".

"Ми розмовляли кілька разів з Ребровим. Він стежив за мною протягом певного періоду і знає про мої сильні якості. Побажав мені як можна швидше адаптуватися, тим більше в команді є Домагой Віда, який буде допомагати мені на перших порах.

На англійській я знаю лише кілька слів. Сподіваюся, в плані адаптації мені допоможуть Віда і тренер-реабілітолог Борис Пейрек. Також за останні три роки я непогано вивчив іспанську, тому цілком можу спілкуватися з помічником тренера Вісенте Гомесом без перекладача, а також іспаномовними футболістами".

Нагадаємо, 24-річний серб дістався киянам безкоштовно в статусі вільного агента, так як розірвав контракт з "Вільярреалом" за день до переходу.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що "Динамо" може підписати захисника "Леха" Тамаша Кадара.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі