П'ята ракетка України Заневська прийняла бельгійське громадянство

Поділитися
П'ята ракетка України Заневська прийняла бельгійське громадянство Заневська вважає Бельгію другим домом © womenstennisblog.com
Вже з наступного року 151-а ракетка світу буде представляти Бельгію.

П'ята ракетка України Марина Заневська ухвалила бельгійське громадянство. 23-річна спортсменка вже з наступного року представлятиме Бельгію.

Заневська з 2008 року займається в бельгійській академії Жюстін Енен, а тому вважає Бельгію своїм другим домом. Про своє рішення тенісистка розповіла сайту Btu.org.

"Ні для кого не секрет, що я вже давно живу і тренуюся в Бельгії і вважаю її своїм другим домом, коли прилітаю в Брюссельський аеропорт. І ось, через майже дев'ять років, я отримала бельгійське громадянство. Якщо чесно, дуже важко уявити, що тепер я буду грати під іншим кольором прапора, потрібно до цього звикати, але я і справді щаслива цій події і вдячна Бельгії за наданий мені шанс у житті.

Звичайно, не буду також і приховувати, що мені і сумно, адже Україна - це місце, де я народилася, і для мене ця країна буде завжди займати важливе місце в моєму серці, і я завжди буду переживати чи радіти за події, які відбуваються. Я б хотіла подякувати від щирого серця своїм улюбленим українським фанатам, які мене підтримували і вболівали протягом всіх цих років. Я сподіваюся, ви зможете зрозуміти мій вибір і порадіти за мене", - підкреслила Заневська.

Зазначимо, що Заневська зможе представляти Бельгію не тільки на одиночних турнірах, але і в матчах Кубка Федерації. За Україну спортсменка у змаганнях збірних ще не виступала.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі