Організатори Вімблдону-2023 пожертвують гроші Україні та покриють усі витрати українських тенісистів

Поділитися
Організатори Вімблдону-2023 пожертвують гроші Україні та покриють усі витрати українських тенісистів Вімблдон-2023 стартує 3 липня © LTA Tennis
На турнірі не буде символіки РФ та Білорусі.

Організатори Вімблдону-2023 вирішили допомогти Україні та українським тенісистам, а також нагадали про санкції, які діятимуть проти Росії та Білорусі.

На офіційній пресконференції було оголошено, що 1 фунт з кожного проданого квитка буде спрямовано на допомогу Україні. Очікується, що за весь турнір вийде зібрати близько 500 тисяч фунтів.

Також турнір покриє витрати українських тенісистів під час усього трав'яного сезону та одного члена команди кожного гравця. Усі українські тенісисти зможуть тренуватися на корті Всеанглійського клубу після Ролан Гаррос та перед стартом кваліфікації Вімблдону.

Крім того, організатори нагадали про заборону російського та білоруського прапорів, а також іншу символіку цих країн, у тому числі на трибунах під час матчів. Турнір не транслюватиметься на російському телебаченні, а ЗМІ з РФ не будуть акредитовані.

Нагадаємо, минулого року росіяни та білоруси не були допущені на Вімблдон. Нинішнього сезону вони зможуть виступити у нейтральному статусі.

Поєдинки основної сітки Вімблдону-2023 проходитимуть з 3 по 16 липня.

Раніше на Вімблдоні представили офіційні умови для допуску росіян та білорусів.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі