Організатор Всесвітньої боксерської суперсерії вражений виступом Усика

Поділитися
Організатор Всесвітньої боксерської суперсерії вражений виступом Усика Усик здобув впевнену перемогу © facebook.com
Промоутер Калле Зауерланд побачив в українця справжнього майстра на рингу.

Один з організаторів Всесвітньої боксерської суперсерії Калле Зауерланд поділився враженнями про поєдинок між українським чемпіоном світу за версією WBO Олександром Усиком (13-0-0, 11 КО) і німцем Марко Хуком (40-5-1, 27 КО).

"Я буду чесним: я не знав багато про Усика до цього поєдинку. Так, я знав, що він відмінний хлопець, я читав газети, які писали про нього, я знав, що він завоював чемпіонський пояс всього за 10 боїв. Тоді я думав: "Хм, виглядає добре, але подивимося на нього у справі проти Хука. І ось, після перших раундів, я дивлюся й не бачу нічого особливо: так, хороша техніка, так, відмінно рухається, але Хук виграв у нього перші трихвилинки, я так вважаю", - підкреслив Зауерланд.

"Але, коли в кінці третього раунду він почав проводити ці комбінації, я дивився і не вірив своїм очам. Що це взагалі таке, подумав я? Усик почав проводити комбінації і знизу, і зверху, доставляв дуже серйозні проблеми Хуку. Тут я зрозумів, що цей хлопець дуже крутий".

Нагадаємо, 9 вересня Усик здобув перемогу над Хуком в десятому раунді технічним нокаутом і вийшов у півфінал Всесвітньої боксерської суперсерії. У півфіналі WBSS українець зустрінеться з переможцем пари Майріс Бріедіс - Майк Перес.

Олександр Усик - Марко Хук: найкращі фото бою.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі