Онищенко продав всіх коней збірної України з конкура

Поділитися
Онищенко продав всіх коней збірної України з конкура Олександр Онищенко брав участь в Олімпіадах 2008 і 2012 років © Олександр Онищенко / Facebook
Українські спортсмени не зможуть виступити на Кубку націй.

Українська збірна з конкура не зможе прийняти участі у фіналі Кубка націй, який відбудеться 24-25 вересня в Барселоні, тому що залишилася без коней, передає Deutsche Welle з посиланням на німецький галузевий журнал St. Georg.

"Видання нагадує, що незабаром після того, як в Україні розгорівся корупційний скандал навколо депутата Олександра Онищенка, він вирішив продати своїх 40 елітних коней відомому німецькому коняреві і колишньому тренеру української збірної з кінного спорту Паулю Шокемеле. Таким чином Онищенко вдалося уникнути можливого арешту тварин, а збірна України з конкуру змогла взяти участь в Олімпіаді в Ріо-де-Жанейро", – йдеться в повідомленні.

Видання також повідомляє, що після завершення Олімпіади Пауль Шокемеле забрав всіх куплених ним коней. Тепер замість збірної України на фінал Кубка націй з конкуру поїде команда Австрії.

Читайте також: Онищенко поскаржився в Інтерпол на політичне переслідування в Україні

Нагадаємо, 15 червня детективи НАБУ спільно з співробітниками САП і Нацполіції провели 37 обшуків у Києві, Дніпрі та Львові. Встановлена роль 20 учасників злочинного угруповання (її лідером називають саме депутата Олександра Онищенка), 10 з них уже затримано. За оцінками слідства, в результаті махінацій державі завдано до 3 млрд грн збитків. У березні НАБУ проводило обшук в "депутатської приймальні" Онищенко. Обшук був пов'язаний зі справою про реалізацію газу "Укргазвидобування".

5 липня Верховна Рада дала згоду на притягнення до кримінальної відповідальності, затримання і арешт народного депутата України Олександра Онищенка, а 27 липня генпрокурор Юрій Луценко підписав відповідне повідомлення про підозру.

Як повідомлялося, 10 серпня Онищенко оголосили в розшук Україні. До цього часу депутат вже встиг покинути межі країни.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі