"Олімпік" проведе перші домашні матчі сезону на "Арені Львів"

Поділитися
"Олімпік" проведе перші домашні матчі сезону на "Арені Львів" "Арена Львів" стане домашньою для "Олімпіка" на дві гри © stadiums.at.ua
Донеччани домовилися про аренду стадіону у Львові.

"Олімпік" підписав угоду з "Ареною Львів" на проведення перших двох домашніх поєдинків. Про це стало відомо телеканалу "Футбол".

За даними джерела, був знайдений компроміс, так як керівництво львівського стадіону знизило вартість оренди, за що забере всю виручку від продажу квитків.

"Ми підписали договір оренди на рівні вартості, як для "Карпат". Це невисока ціна, адже собівартість таких матчів більше, але ми розуміємо, що стадіон має працювати і функціонувати. Навіть найменший заробіток для нас важливий, тому ми погодилися. Ми сподіваємося на перспективу, що це не тільки два матчі. Думаю, "Олімпіку" сподобається наша організація", - сказав виконуючий обов'язки директора "Арени Львів" Євген Болкун.

В останні два роки через військовий конфлікт на Донбасі "Олімпік" грав у Києві на стадіоні імені Баннікова, але в минулому році арену закрили на реконструкцію, а донеччани в результаті переїхали на стадіон "Ювілейний" в Сумах, але проводити поєдинки в холодну погоду проблематично через відсутність підігріву газону.

Читайте також: Донецький "Олімпік" може припинити виступи у Прем'єр-лізі

Нагадаємо, "Олімпік" відкриє футбольний рік 25-го лютого.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі