Олімпійська збірна України програла японцям у товариському матчі

Відео
Поділитися
Олімпійська збірна України програла японцям у товариському матчі © Getty Images
Команда Руслана Ротаня готується до Олімпіади-2024.

Олімпійська збірна України з футболу у рамках підготовки до Парижа-2024 провела товариський матч проти молодіжної збірної Японії U-23.

Матч у Фукуоці був дебютним в історії олімпійської національної команди України та завершився перемогою японців з рахунком 2:0.

Ряд футболістів збірної України не змогли вийти на поле через травми, а склад команди Руслана Ротаня був далеко не оптимальним.

Перший гол японці забили на старті другого тайму, коли м'яч після подачі з кутового відскочив від поперечини, а на добиванні першим виявився Сато. Остаточний рахунок на 76-й хвилині встановив Танака, який пробив у нижній кут після серії помилок від українських футболістів.

Японія U-23 – Олімпійська збірна України – 2:0

Голи: Сато, 48, Танака, 76

Україна: Фесюн (Єрмаков, 60), Сич (Маценко, 71), Боль (Фарина, 46), Дідик (Дячук, 60), Мартинюк, Сігеєв, Желізко, Шостак (Кулієв, 46), Назаренко (Федор, 71), Кухаревич (Кулаковський, 71), Шулянський (Кащук, 60)

Повне відео матчу

Нагадаємо, молодіжна збірна України U-21 під керівництвом Руслана Ротаня на торішньому Євро дійшла до півфіналу турніру, де поступилася Іспанії. Цей результат приніс Україні першу в історії країни путівку на футбольний турнір Олімпіади.

До олімпійської збірної на Ігри-2024 можна буде включити 15 гравців, яким виповнилося не більше 23 років, а також трьох футболістів без вікових обмежень.

Українці виступатимуть у групі B, де зустрінуться з Аргентиною, Марокко та представником азіатської кваліфікації.

Раніше став відомим календар футбольного олімпійського турніру для України.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі