"Олександрія" вибила "Динамо" з Кубка України

Відео
Поділитися
"Олександрія" вибила "Динамо" з Кубка України "Динамо" вибуло з Кубка © ФК Динамо
Олександрійці мінімально обіграли діючого володаря трофею.

"Олександрія" сенсаційно пройшла "Динамо" у чвертьфіналі Кубка України. Після нічиєї 1:1 у першій грі олександрійці мінімально обіграли киян у повторній зустрічі.

Матч-відповідь відбувався в Олександрії, хоча номінальними його господарями були динамівці (перший матч, в якому господарем поля була "Олександрія", відбувся в Києві).

Сергій Ребров залишив в запасі декількох гравців основи, в тому числі головну зірку киян Ярмоленка, і такі експерименти на користь "Динамо" не пішли.

На 25-й хвилині матчу "Динамо" пропустило. Чорний відзначився після прямого удару з кутового - Рибка занадто пізно пішов на м'яч і не встиг до нього вчасно.

Неприємності "Динамо" продовжилися після перерви. На 53-й хвилині кияни залишилися вдесятьох - Рибалка отримав другу жовту картку. Слідом підопічні Реброва втратили свій найкращий момент: Буяльський після класного пасу п'ятою від Гонсалеса посадив на газон захисника, але не пробив воротаря - від голкіпера м'яч полетів у штангу.

"Олександрія" могла подвоїти перевагу на 74-й хвилині матчу, але після жахливої помилки Віди, який влаштував супернику вихід на ворота, Пономар не зумів замкнути простріл партнера. А під кінець матчу два відмінних моменти не використав Куліш - обидва рази "Динамо" врятував Рибка.

Арбітр додав до другого тайму п'ять хвилин, на останній "Динамо" заробило перспективний штрафний, слідом кутовий, але так і не забило.

"Динамо" - "Олександрія" - 0:1 (перший матч - 1:1)
Гол: Чорний, 25

"Динамо": Рибка, Сілва, Віда, Петрович, Макаренко (Антунеш, 77), Рибалка, Гармаш, Яковенко (Ярмоленко, 58), Буяльський, Гонсалес, Теодорчик (Мораєс, 73)

"Олександрія": Новак, Мікицей, Басов, Шендрик, Путраш, Запорожан, Банада, Чеботаєв, Леонов (Грицук, 64), Чорний (Козак, 61), Паламар (Куліш, 77)

Видалення: Рибалка, 54

Читайте також: Кубок України: Зозуля відзначив повернення голом, "Волинь" розбила "Миколаїв"

Відзначимо, що "Олександрія" вперше в своїй історії вийшла у півфінал Кубка України. Нагадаємо, раніше туди пробився "Шахтар", а також "Зоря".

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі