"Олександрія" - "Астра", ПАОК - "Олімпік": анонс матчів Ліги Європи 3 серпня

Поділитися
"Олександрія" - "Астра", ПАОК - "Олімпік": анонс матчів Ліги Європи 3 серпня "Олімпік" чекає важкий матч у Греції © ФК Олімпік
Українські клуби проведуть поєдинки в кваліфікації Ліги Європи.

Сьогодні, 3 серпня, "Олександрія" і "Олімпік" проведуть матчі в третьому кваліфікаційному раунді Ліги Європи проти суперників з Румунії і Греції - "Астри" і ПАОКа відповідно.

"Олександрія" виступає у Лізі Європи вдруге. Перший досвід для команди Володимира Шарана вийшов невдалим. У третьому раунді кваліфікації ЛЕ-2016/17 олександрійці поступилися "Хайдуку" (0:3 та 1:3).

У першій грі українці виглядали не гірше "Астри" і навіть могли вивезти з Румунії перемогу. Через ушкодження "Олександрії" не зможуть допомогти Щедрий і Шендрик, а Басов відбуває дискваліфікацію за видалення в Румунії. Під питанням участь в матчі Поляруса. Тим не менш, саме господарі поля вважаються фаворитами на вихід у наступний раунд.

"Олімпік" вперше у своїй історії вийшов у єврокубки, посівши четверте місце в минулому сезоні української Прем'єр-ліги. Перший поєдинок донеччан з ПАОКом відбувся в Києві - господарі поля виглядали гідно на тлі досвідченого суперника і навіть могли перемогти, але не втримали перевагу, а матч завершився нічиєю - 1:1.

При цьому "Олімпік" не зміг прибути в Салоніки у повному складі: підхопив вірус Поступаленко, отримав травму у грі проти "Вереса" Брікнер, а Гуті не заявлений на Лігу Європи. Команду з Донецька напевно чекає зовсім інший настрій ПАОКа, який буде йти вперед з підтримкою знаменитих на весь світ грецьких фанатів.

"Олександрія" - "Астра" (перший матч - 0:0)

Четвер, 3 серпня, Олександрія, стадіон "Ніка", 20:00

Пряма трансляція: "Футбол 2"

Арбітр: Олівер Драхта (Австрія)

Орієнтовний склад "Олександрії": Паньків, Чеботаєв, Гітченко, Бондаренко, Бацула, Грицук, Старенький, Запорожан, Цуріков, Банада, Сітало.

ПАОК - "Олімпік" (перший матч - 1:1)

Четвер, 3 серпня, Салоніки, стадіон "Тумба", 21:00

Пряма трансляція: "Футбол 1"

Арбітр: Івайло Стоянов (Болгарія)

Орієнтовний склад "Олімпіка": Махарадзе, Немчанінов, Кравченко, Шабанов, Лук'янчук, Цимбалюк, Богданов, Шестаков, Моха, Хомутов, Біленький.

Нагадаємо, вчора, 2 серпня, київське "Динамо" завершило боротьбу у Лізі чемпіонів.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі