Олександр Косирін оголосив про завершення футбольної кар'єри

Поділитися
Відомий український футболіст Олександр Косирін, який виступав за національну збірну країни, київське «Динамо», одеський «Чорноморець» і донецький «Металург», прийняв рішення завершити професійну кар'єру.

Відомий український футболіст Олександр Косирін, який виступав за національну збірну країни, київське «Динамо», одеський «Чорноморець» і донецький «Металург», прийняв рішення завершити професійну кар'єру.

Про це він повідомив в інтерв'ю газеті «Спорт-Експрес Україна».

«Після закінчення терміну контракту з "Чорноморцем" у мене було кілька пропозицій, але я прийняв тверде рішення про відхід зі спорту, - зізнався 33-річний Олександр Косирін. - Мені є що розповісти про останні колізії у своїй кар'єрі, але сенсу робити це я не бачу».

За словами футболіста, зараз він знаходиться в Одесі, де залагоджує свої справи. При цьому Косирін підкреслив, що подальшу свою діяльність з футболом не пов'язує.

Олександр Косирін у 18 років дебютував в українській Вищій лізі за запорізьке «Торпедо». За 21 гру він не забив жодного м'яча, проте його помітили селекціонери київського «Динамо», до якого форвард перейшов у 1997 році.

У складі першої команди столичного клубу форвард провів лише п'ять поєдинків, відзначившись один раз. Із «Динамо» у 2000 році він перейшов до тель-авівського «Маккабі». У тому ж році Косирін повернувся на батьківщину, до київського «Арсеналу», де виступав протягом двох сезонів. У 2002 році форвард перейшов до одеського «Чорноморця», де досягнув найбільших успіхів у своїй футбольній кар'єрі. У команді він провів три роки, відзначившись у 86-і поєдинках 44 рази.

Потім Олександр Косирін перейшов до донецького «Металурга», звідки потім повернувся до «Чорноморця».

У складі збірної України нападник провів сім поєдинків, при цьому йому не вдалося відзначитися голами.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі