Олександр Усик у Львові нокаутував суперника і завоював перший титул

Поділитися
Олександр Усик у Львові нокаутував суперника і завоював перший титул Львів виявився щасливим містом для Олександра Усика © k2ukraine.com
Український проспект-важковаговик виграв пояс тимчасового інтерконтинентального чемпіона за версією авторитетної організації WBO.

Українець Олександр Усик у Львові нокаутував Даніеля Брюэра в 7-м раунді і завоював перший в професійній кар'єрі титул. Після перемоги він приміряв пояс "тимчасового" інтерконтинентального чемпіона за версією WBO.

Нагадаємо, що Усик вперше пройшов таку довгу дистанцію - раніше йому вдавалося завершувати свої поєдинки в до 4-5 раундів. Притому, що нинішній матч складався з 10 раундів.

Саме довжина бою стала головною інтригою, адже в боксерських якостях українського бійця ніхто не сумнівався - він явно перевершував опонента. А ось в досвіді проходження довгій дистанції в рингу південноафриканець зі своїми 30-матчевым рекордом був більш досвідченим.

Читайте також: Колишній суперник Кличка лякає українця бездоганною готовністю болгарина Пулєва

Проте, як виявилося, час перебування в рингу для Усика не стало проблемою. Він на протязі всього поєдинку демонстрував свою різноплановість, технічність і швидкість. По всій видимості, Усик взяв від свого нинішнього опонента все, що міг і хотів, дозволяючи йому атакувати, а також змінюючи темп бою.

Читайте також: Колишній суперник Кличка лякає українця бездоганною готовністю болгарина Пулєва

Слід зазначити і те, що Усик чи не перший з українських боксерів високого рівня проводить поєдинки вже четвертому українському місті - раніше в його активі були перемоги в Києві, Броварах та Одесі. Також один на один матч він з'їздив в Німеччину. На "Львів Арені" Усик очікувано отримав хорошу підтримку, підтвердивши, що є одним із найпопулярніших спортсменів в країні.

Нагадаємо, що в рамках матчу Усика проходив прощальний поєдинок екс-чемпіона світу в першій напівсередній вазі Андрія Котельника. Для досвідченого боксера рідне місто став завершальною крапкою в кар'єрі. Свій рекорд він доповнив перемогою за очками над грузином Олександром Бенідзе.

Додамо, що поясом чемпіона світу за версією WBO володіє німецький боксер Марко Хук, який нещодавно виявив бажання перейти в суперважку вагу, щоб зустрітися з Володимиром Кличком. !dt

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі