Олександр Усик - Майріс Брієдіс: анонс, де дивитися бій Всесвітньої боксерської суперсерії

Поділитися
Олександр Усик - Майріс Брієдіс: анонс, де дивитися бій Всесвітньої боксерської суперсерії На кону поєдинку стоять два титули © K2 Promotions
Український боксер може зробити ще один крок до статусу абсолютного чемпіона світу.

Сьогодні, 27 січня, в Ризі відбудеться бій Олександра Усика (13-0, 11 КО) і Майріса Брієдіса (23-0, 18 КО) в рамках півфіналу Всесвітньої боксерської суперсерії.

На кону поєдинку стоятимуть титули WBO і WBC у важкій вазі, якими володіють боксери.

Українець є безумовним фаворитом майбутнього бою на думку букмекерів і експертів.

"Усик стане чемпіоном Всесвітньої боксерської суперсерії. Він найсильніший в цій вазі. Я не бачу гідних і сильних суперників, хто міг би йому щось протиставити. Все це завдяки його манері ведення бою, досвіду, він дуже швидкий", - таку думку висловив український екс-чемпіон світу Сергій Дзиндзирук.

9 вересня Усик здобув перемогу над німцем Марко Хуком в десятому раунді технічним нокаутом і вийшов у півфінал Всесвітньої боксерської суперсерії. Брієдіс свій бій 1/4 фіналу виграв не так переконливо - латиш пройшов всю дистанцію в домашньому поєдинку проти Майка Переса.

Переможець отримає путівку у фінал турніру, де зможе об'єднати всі титули дивізіону в протистоянні з найсильнішим бійцем другого півфіналу, в якому за звання чемпіона за версіями IBF і WBA зійдуться росіянин Мурат Гассієв і кубинець Юніер Дортікос. Бій відбудеться 3 лютого в Сочі.

Трансляція вечора боксу пройде телеканалі "Інтер", початок - в 22:15. Головний бій за участю Усика почнеться після 23:00.

ZN.UA проведе текстову трансляцію поєдинку.

Нагадаємо, раніше Усик мінімально переважив Брієдіса на процедурі зважування.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі