Офіційно стартував відбірний турнір до Євро-2012

Поділитися
У середу, 11 серпня, відбувся матч між збірними Естонії і Фарерських островів. Він розпочав відбірний турніру до Євро-2012, який пройде в Україні і Польщі.
У середу, 11 серпня, відбувся матч між збірними Естонії і  Фарерських островів. Він розпочав відбірний турніру до Євро-2012, який пройде в Україні і Польщі.У першому поєдинку групи С Естонія на своєму полі приймала Фарерські острови і цей матч ледь не закінчився сенсацією. Гості першими відкрили рахунок, на 26-ій хвилині відзначився Йоан Едмундсон. Піти від сенсаційної поразки естонці змогли лише наприкінці  зустрічі. На першій і третій компенсованій хвилинах дублем відзначився Каймар Сааг. У результаті поєдинок закінчився перемогою господарів 2:1. Поки збірна Естонії займає перше місце в групі С, у якій за вихід у фінальну частину Євро-2012 битимуться Італія, Сербія, Північна Ірландія, а також Словенія. Усього ж боротьбу за вихід у фінальну частину континентальної першості вестиме 51 збірна в дев'яти групах. Наступні поєдинки відбірного турніру пройдуть лише у вересні. Чемпіонат Європи пройде в Україні і Польщі літом 2012 року. Збірні цих країн автоматично потрапили у фінальну частину як господарі турніру.
Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі