Офіційно: Україна подасть заявку на проведення Євро-2020

Поділитися
Офіційно: Україна подасть заявку на проведення Євро-2020 Україна знову може провести Євро © rsport.ru
Федерація футболу України прийняла рішення подавати заявку в УЄФА на проведення одного з матчів чемпіонату Європи 2020 року.

Сьогодні члени виконавчого комітету Федерації футболу України прийняли рішення про подачу заявки на участь у проведенні чемпіонату Європи 2020 року, повідомив офіційний сайт організації. Рішення члени виконкому прийняли одноголосно.

Нагадаємо, що 22 лютого президент України Віктор Янукович під час прямого телеефіру "Діалог із країною" заявив, що країна має намір подати заявку на проведення матчів чемпіонату Європи в 2020 році. Euro-2020 буде проходити по всіх містах Європи, і було б непогано, щоб у цьому взяло участь і одне з міст України, наголосив Янукович.

Раніше виконавчий комітет УЄФА ухвалив рішення, що фінальна стадія чемпіонату Європи 2020 року пройде в 13 містах по всій Європі. Матчі фінальної стадії будуть розбиті на 13 пакетів. До 12 з них увійдуть по три зустрічі групової стадії і одна гра плей-офф (1/8 або 1/4 фіналу), а 13-й буде складатися з двох півфіналів і фіналу; всі матчі в межах однієї країни будуть проходити на одному стадіоні, у тому числі обидва півфінали та фінал. Кожна національна асоціація зможе подати дві заявки: одну на стандартні пакети і одну на півфінали/фінал. Заявки окремих асоціацій можуть представляти і одне, і два міста, повідомляє "Спорт-Експрес".

Читайте також:

Чемпіонат Європи-2020 з футболу пройде у 13 містах

Євро-2020 пройде по всій Європі

Україна серйозно побореться за право прийняти Олімпіаду-2022

Україна офіційно сказала "ні" об'єднаному чемпіонату з футболу

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі