Офіційно: "Динамо" проведе матч проти "Манчестер Сіті" з глядачами

Поділитися
Офіційно: "Динамо" проведе матч проти "Манчестер Сіті" з глядачами Уболівальники зможуть відвідати матч проти "Ман Сіті" © prosport.tsn.ua
В УЄФА задовольнили апеляцію київського клубу.

Київське "Динамо" проведе матч Ліги чемпіонів проти "Манчестер Сіті" з глядачами. Апеляція киян була задовільнена.

Таке рішення було прийнято сьогодні, 2 лютого, на засіданні апеляційного комітету УЄФА, на якому розглядалося покарання киян за бійку на трибунах "Олімпійського" під час матчу "Динамо" - "Челсі".

В УЄФА переглянули своє попереднє рішення (зобов'язати "Динамо" провести два домашні матчі в єврокубках без глядачів плюс один умовно) і скоротили покарання до одного матчу без вболівальників. Такий поєдинок вже відбувся 9 грудня минулого року - без глядачів "Динамо" грало в шостому турі групового етапу Ліги чемпіонів проти "Маккабі". Таким чином, кияни відбули покарання і зможуть зіграти проти "Манчестер Сіті" при заповнених трибунах.

Крім того, як повідомляє офіційний сайт УЄФА, "Динамо" повинно заплатити штраф у розмірі 50 тисяч євро, а не 100, як анонсувалося в попередньому рішенні Європейського футбольного союзу.

Нагадаємо, матч проти "Манчестер Сіті" в Києві відбудеться 24 лютого. Повторна зустріч пройде в Манчестері 15 березня.

Раніше суд виніс вирок одному з зачинщиків бійки на "Олімпійському", в ході якої постраждали у тому числі і темношкірі вболівальники. 22-річний фанат за хуліганство отримав два роки умовно.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі