Обрано нового президента "Барселони"

Поділитися
Обрано нового президента Лапорта був президентом "Барселони" з 2003 по 2010 рік © Barcelona FC
Відомий функціонер повернувся на свою посаду.

Колишній президент каталонської "Барселони" Жоан Лапорта знову обраний на пост, повідомляє прес-служба "синьо-гранатових".

За підсумками підрахунку всіх голосів 58-річний Лапорта набрав 54,28% (30 184), випередивши Віктора Фонта - 29,99% (16 679) та Тоні Фрейша - 8,58% (4 769).

"Я прошу всіх уболівальників" Барселони "не думати про те, що клуб повинен зробити для вас. Замість цього ви можете подумати про те, що ви можете для нього зробити. Ви можете любити його, любити більше, ніж будь-коли.

Ми будемо працювати з максимальною відповідальністю, оптимізмом, позитивом, скромністю, благородством і натхненням, щоб досягти цілей, які позначили для себе. Наша сім'я подолає труднощі і доб'ється успіху", - наводить слова Лапорти Sport.es.

Нагадаємо, восени минулого року з поста президента "Барселони" був звільнений Хосеп Бартомеу, який зіткнувся з критикою на тлі невдалих результатів і прагнення капітана команди Ліонеля Мессі покинути клуб.

Раніше повідомлялося про те, що "Барселона" зазнала розгромної поразки від ПСЖ у Лізі чемпіонів.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі