Обігравши "Іллічівець", "Зоря" залишила останнє місце у Прем'єр-лізі

Відео
Поділитися
Обігравши "Іллічівець", "Зоря" залишила останнє місце у Прем'єр-лізі © football.ua
Команда Миколи Павлова знову в один м'яч поступилася супернику. Як і говорив наставник, головним завданням для маріупольців буде-таки боротьба за виживання.

Луганська "Зоря" обіграла маріупольський "Іллічівець" 1:0 у матчі 3-го туру чемпіонату Прем'єр-ліги, залишивши останню сходинку турнірної таблиці змагань.

"Іллічівець" з одним очком залишається в групі аутсайдерів: завдяки додатковим показникам останнє місце займають львівські "Карпати", а маріупольці йдуть попереду.

Таким чином, на відміну від попереднього чемпіонату, вже після трьох зіграних турів у Прем'єр-лізі не залишилося команд, в активі яких немає залікових балів. Нагадаємо, що в сезоні-2013/14 явним аутсайдером була сімферопольська "Таврія".

Незважаючи на мінімальний рахунок, зустріч двох сусідів по турнірній таблиці перетворилася на досить цікаве видовище. На футболістів не вплинули і порожні трибуни - за поєдинком луганчан і маріупольців в Запоріжжі спостерігала від сили тисяча осіб.

"Чорно-білі" на відміну від "Іллічівця" розпочали обережно. Відбивши декілька атак суперника, вони зуміли відкрити рахунок, коли поборолися за м'яч, який відскочив, і Філіп Будковський вразив ціль. Підопічні Павлова пішли вперед, але як і в матчі Ліги Європи проти "Мольде" своє слово знову сказав молодий воротар луганчан Микита Шевченко. Зловивши кураж, голкіпер відвів чимало загроз від своїх воріт, і його команда перемогла.

Зоря - Іллічівець- 1:0 (1:0)

Гол: Будковський, 29.

"Зоря" (Луганськ): Шевченко, Ярмаш (Писко, 31), Вернидуб, Білий, Каменюка, Грицай, Чайковський (Малиновський, 46), Караваєв, Любеновіч (Сегбефія, 70), Хомченовський, Будковський.

"Іллічівець" (Маріуполь): Гальчук, Бутко, Калінін, Чижов, Путівцев, Довгий, Мішньов, Чурко (Таргамадзе, 76), Тотовикий (Федотов 68), Гринь (Оберемко, 83), Кулач.

Покарання: Малиновський, 79. Шевченка, 90+1. Довгий, 90+1 (попередження).

Судді: Дердо, Бицкало (обидва - Одеса). Альохін (Сімферополь).

11 серпня. Запоріжжя. "Славутич-Арена".

Додамо, що 4-й тур розпочнеться 15 серпня поєдинком "Олімпік" - "Шахтар". "Зоря" зіграє 16-го числа з "Чорноморцем" на виїзді, а "Іллічівець" наступного дня проти "Динамо". !zn

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі