НСК «Олімпійський» не встигнуть збудувати до 20-ї річниці Незалежності України

Поділитися
© Андрій Товстиженко, DT.UA
НСК «Олімпійський» і футбольний стадіон у Львові здадуть в експлуатацію у жовтні 2011 року. Про це повідомив президент Федерації футболу України Григорій Суркіс.

Окрім того, за його словами, у минулому році Україна досягла значного прогресу у підготовці до Євро-2012.

«І Платіні фактично ще раз підтвердив, що цей турнір буде в Україні, буде у Польщі, і він, як і ми, сподівається, що цей турнір дозволить Україні разом із Польщею продемонструвати свої найкращі якості», - зазначив президент ФФУ.

Нагадаємо, 18 січня віце-прем'єр-міністр-міністр інфраструктури Борис Колесніков заявив, що головну українську арену на Євро-2012 НСК «Олімпійський» у Києві відкриють у день 20-ї річниці Незалежності України.

31 січня у Національному агентстві з підготовки та проведення Євро-2012 (Укревроінфрапроект) заявили, що НСК «Олімпійський» збудовано на 70%.

4 березня Кабінет міністрів України збільшив вартість реконструкції Національного спортивного комплексу «Олімпійський» у Києві на 29%.

За матеріалами 2012ua.net


Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі