Новий наставник "Шахтаря" розповів, чому погодився очолити донеччан під час війни

Поділитися
Новий наставник © ФК Шахтер
Боснієць працюватиме в Україні.

Новий головний тренер "Шахтаря" Маріно Пушич розповів про те, чому погодився очолити донеччан під час війни проти Росії.

"Звичайно, рішення не було для мене простим, але в житті в якийсь момент ти приймаєш інше рішення, іноді ти маєш це робити. У мене були гарні передчуття щодо цього проекту та людей, вони змогли переконати мене в цьому. І я бачу величезний потенціал цієї молодої команди, поєднання цих двох речей змусило мене зробити новий крок.

Я вже казав гравцям, що, на жаль, коли я був молодшим, думаю, мені було років 19–20, я перебував у приблизно такій самій ситуації в колишній Югославії. Війна – це завжди неприємно, це жахливо. Я співчуваю людям, розумію багато речей", - сказав Пушич.

Нагадаємо, учора, 24 жовтня, "Шахтар" оголосив про призначення Маріно Пушича новим головним тренером команди. Контракт із новим коучем розрахований до завершення сезону 2025/26.

Останнім часом 52-річний Пушич працював асистентом у нідерландському "Феєнорді". Єдиним досвідом роботи головним тренером для боснійця був відрізок у "Твентіе у 2017-2019 роках.

Раніше повідомлялося про те, що лідер "Шахтаря" розкритикував колишнього наставника команди.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі