Новачок "Шахтаря" Додо розповів про старт своєї кар'єри в Україні

Поділитися
Новачок "Шахтаря" Додо розповів про старт своєї кар'єри в Україні Додо сподівається в майбутньому потрапити у збірну Бразилії © ФК Шахтер
Бразилець не шкодує, що обрав донецький клуб.

Бразильський захисник Додо, який це взимку посилив "Шахтар", розповів про старт роботи в донецькому клубі.

"Звичайно, все не так, як в Бразилії. Там підготовка трохи інша: акцент робиться на фізиці і навантаженнях, тут же обговорюються і тактичні моменти. Мені здається, я вже повністю адаптувався до тренувань.

Чому зробив саме такий вибір? Факторів було кілька. Спілкувався з сім'єю - дружиною і батьками, а також з агентом. Ми вирішили, що "Шахтар" буде кращим місцем, де я зможу демонструвати свій футбол, виступати в Лізі чемпіонів і, можливо, в перспективі дорости до рівня збірної Бразилії.

Розумію, що ще дуже молодий, але буду старанно працювати і покращувати свій рівень. Тут багато бразильців, і це допомагає. Якби я приїхав, а всі говорили іншою мовою, було б складніше", - заявив Додо в інтерв'ю прес-службі "Шахтаря".

Нагадаємо, бразильський захисник підписав з "гірниками" п'ятирічний контракт. За даними ЗМІ, донеччани заплатили за нього "Корітібі" 2 мільйони євро, а також зобов'язалися виплатити частину суми, яку виручать з наступного трансферу футболіста.

Раніше повідомлялося про те, що "Шахтар" перехопив Додо у "Бенфіки" і "Шальке".

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі