Норвезького футболіста виключили зі збірної за рішення повернутися до чемпіонату Росії

Поділитися
Норвезького футболіста виключили зі збірної за рішення повернутися до чемпіонату Росії Норманн не зможе виступати за національну команду © Федерація футболу Норвегії
Матіас Норманн не знайшов кращого варіанту, ніж зв'язатися з російським футболом.

Головний тренер збірної Норвегії Столе Сольбаккен не викликав до національної команди півзахисника Матіаса Норманна, який вирішив знову виступати у чемпіонаті Росії.

"Це був складний вибір. Я подзвонив йому, коли дізнався про це, і поінформував про наслідки, які настануть, якщо він підпише контракт. Я поінформував його раніше, ніж федерація надіслала запрошення", – цитує Сольбаккена Федерація футболу Норвегії.

26-річний Норманн виступав за "Ростов" з 2019 року, а минулого сезону грав в оренді за "Норвіч", який вилетів із англійської Прем'єр-ліги. У підсумку футболіст вирішив повернутися до РФ, а в ростовському клубі повідомили, що хавбек вирушить до московського "Динамо" на правах оренди.

Раніше ФІФА дозволила всім легіонерам із чемпіонатів України та Росії призупиняти контракти до літа 2023 року. При цьому клуби та збірні з РФ були усунені від усіх міжнародних турнірів через повномасштабне військове вторгнення в Україну.

Раніше схожа ситуація сталася з польським футболістом, який перейшов до московського "Спартака".

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі