НОК України проведе позачергову Генасамблею щодо можливого бойкоту Олімпіади-2024

Поділитися
НОК України проведе позачергову Генасамблею щодо можливого бойкоту Олімпіади-2024 НОК обговорить можливий бойкот Ігор-2024 © НОК України
Ситуацію буде обговорено 3 лютого.

Національний олімпійський комітет України проведе позачергову Генасамблею 3 лютого для обговорення плану подальших дій на тлі можливого повернення росіян та білорусів у міжнародний спорт.

Про це повідомила пресслужба організації.

Основним питанням на засіданні буде проведення консультацій з національними спортивними федераціями та суб'єктами олімпійського руху щодо можливого бойкоту Олімпіади-2024 у Парижі. Такий крок можливий, якщо росіяни та білоруси повернуться до міжнародних змагань до завершення війни в Україні.

Початок засідання заплановано на 11.00.

Нагадаємо, Міжнародний олімпійський комітет закликав допустити представників РФ та Білорусі до міжнародних змагань у нейтральному статусі за умови, що вони не були помічені в активній підтримці війни в Україні та дотримуються допінгового законодавства.

При цьому з критикою на адресу МОК виступили президент України Володимир Зеленський, глава МЗС Дмитро Кулеба та багато інших представників влади та українського спорту.

Раніше також повідомлялося про те, що організатори Олімпійських ігор-2024 допустять до змагань росіян та білорусів.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі