Нічия з Казахстаном стала серйозним дзвіночком - Шевченко

Поділитися
Нічия з Казахстаном стала серйозним дзвіночком - Шевченко Шевченко взяв відповідальність за результат на себе © УАФ
Наставник збірної України засмучений поганою реалізацією моментів.

Головний тренер збірної України Андрій Шевченко дав оцінку нічийному результату матчу кваліфікації ЧС-2022 проти Казахстану (1:1).

"Думаю, коли створюють стільки моментів, а потім їх тринькають... На жаль, так трапляється, коли команда, яка грає проти нас, створює один момент - і забиває. І ми продовжуємо не реалізовувати моменти, які були.

Кінцівка не сподобалася. У нас повинна бути організація, а у нас футболісти втратили свої позиції. Тому результат негативний. Беру всю відповідальність на себе", - цитує Шевченка Tribuna.com.

"Я не помічав утоми. Так, були гравці, які трохи підсіли. Ми робили заміни. Ми давали можливість всім грати сьогодні. У трьох матчах була ротація, не бачу проблем у втомі. Бачу проблеми в концентрації, нереалізації моментів.

Думаю, це дуже серйозний дзвіночок. Ми повинні повернутися назад, звідки починали. Ми повинні стати командою, тому що все-таки такі тривожні моменти - там помилку допустили, тут пропустили момент, нас покарали.

З точки зору створення моментів, першого тайму, у другому розгубилися трохи, але після голу продовжували. Ми повинні були закривати гру ще в першому таймі".

Нагадаємо, що в перших двох матчах у відборі на ЧС-2022 в Катарі збірна України зіграла внічию з командами Франції (1:1) і Фінляндії (1:1).

Наступний матч кваліфікації турніру українці проведуть також проти Казахстану 1 вересня.

Раніше повідомлялося про те, що Україна зберегла місце в топ-25 рейтингу ФІФА.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі