Незважаючи на три пропущені м'ячі на своєму полі, гравці "Арсеналу" вірять в успіх

Поділитися
Незважаючи на три пропущені м'ячі на своєму полі, гравці "Арсеналу" вірять в успіх "Баварія" зробила з "канонірів" статистів © dailymail.co.uk
Футболісти "канонірів" вважають, що пробитися в 1/4 фіналу Ліги Чемпіонів можливо - треба тільки забити три голи "Баварії" на Олімпійському стадіоні у Мюнхені.

Навіть сенсаційна домашня поразка від мюнхенської "Баварії" з рахунком 1:3 не вбила віру гравців "Арсеналу", що їхній команді вдасться пробитися у чвертьфінал Ліги Чемпіонів за сумою двох матчів.

"У нас ще обов'язково будуть шанси змінити ситуацію, забивши у Мюнхені, - наводить офіційний сайт УЄФА слова півзахисника "Арсеналу" Джека Уілшира. - Нам треба тричі вразити ворота "Баварії". І у нас у складі є люди, здатні зробити це. Так що почекаємо і подивимося, що буде далі."

Його партнер, французький нападаючий "канонірів" Олів'є Жиру також дотримується оптимістичної точки зору.

"Ми добре йшли вперед у другому таймі, але третій гол повністю змінив розклад. Але нічого ще не втрачено. Тепер нам потрібно забити три голи на виїзді. Однак представляючи силу оборони "Баварії", розумієш, що зробити це буде непросто".

Нагадаємо, що в першій грі 1/8 фіналу Ліги Чемпіонів проти мюнхенської "Баварії" лондонський "Арсенал" на домашньому стадіоні поступився 1:3. Два голи лондонці отримали на початку першого тайму, а коли скоротили розрив у рахунку трохи пізніше після перерви, незабаром пропустили втретє. Провівши досить гарний другий тайм, підопічні Арсена Венгера не зуміли вичавити максимум зі своїх моментів. Тепер у виїзній зустрічі з "Баварією", яка відбудеться 13 березня у Мюнхені, їм необхідно як мінімум забити тричі, але при цьому не пропустити більше одного м'яча - тоді команду чекає додатковий час.

Тим часом, головний тренер лондонців Арсен Венгер також вірить у своїх підопічних.

"Давайте говорити відверто: нам буде складно пройти далі. Але ми намагатимемося зробити все можливе. У нас вже були моменти, коли ми грали два м'ячі", - сказав він на післяматчевій прес-конференції.

Примітно, що в минулому сезоні Ліги Чемпіонів "Арсенал" не зміг пробитися в 1/4 фіналу турніру після того, як на своєму полі розгромив "Мілан" 3:0 у першому матчі - у матчі-відповіді італійський клуб узяв переконливий реванш 4:0. !zn

Читайте також:

"Баварія" розбирається з "Арсеналом", у протистоянні "темних конячок" перемагає "Порту"

Рабинович передасть Онищенку київський "Арсенал" "без жодної копійки"

Донецький "Шахтар" забив двічі, але цього не вистачило для перемоги над "Боруссією"

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі