"Неймовірна мотивація": Усик анонсував початок підготовки до реваншу з Ф'юрі

Поділитися
Олександр Усик © EPA-EFE/ALI HAIDER
Український боксер готовий до роботи.

Український чемпіон світу за версіями WBC, WBA, WBO та IBO у надважкій вазі Олександр Усик (22-0, 14 КО) готовий розпочати підготовку до реваншу проти британця Тайсона Ф'юрі (34-1-1, 24 КО).

Боксера цитує Ready to Fight.

"Далі ми їдемо до тренувального табору. З останнього бою я багато чого дізнався про нього (Ф'юрі – прим.). Багато речей, які я побачив у бою – я не бачив їх по телевізору. Ми підготуємося ще краще і дай Боже покажемо свою форму ще раз.

Не хвилююся, що Тайсон спробує зійти з бою. Тому що ми вже можемо грати на своєму боці та зі своїм м'ячем. У мене контракт, у нього контракт – до 31 грудня включно ми маємо провести цей поєдинок.

Те, що ми готуємось на 21 грудня мені дуже подобається. Гарна дата, гарний місяць. Якщо він не відбоксує 21 грудня – втратить дивіденди, гроші. А ще втратить своє чоловіче слово.

Ми робитимемо все в тренувальному таборі, щоб побачити найкращу версію Олександра Усика. Якось кажу про себе в другому обличчі, так? Я все буду робити, щоб бути у своїй найкращій формі ще раз.

Щось неочікуване для Ф’юрі? Готуємо для нашого друга цукерки, торти, все-все. Ми будемо його пригощати смачними тортиками та смачними обіймами", – заявив Усик.

"У мене неймовірна мотивація. Мені часто ставлять це питання. Що далі? Та нічого далі. Ми просто працюємо кожен день. Кожен день – новий день".

Поєдинок відбудеться 21 грудня у столиці Саудівської Аравії Ер-Ріяді, як і перша зустріч боксерів.

Перший бій відбувся 18 травня та завершився перемогою Усика розділеним рішенням суддів. Українець став першим абсолютним чемпіоном у надважкому дивізіоні з 1999 року. Він відібрав у британця пояс WBC, а також зберіг титули WBA, WBO, IBF та IBO.

Пізніше Олександр прийняв рішення відмовитися від пояса IBF, щоб за нього боксували Ентоні Джошуа та Даніель Дюбуа. Таким чином, у реванші Усик вже не буде абсолютом.

Раніше повідомлялося про те, що Усик очолив рейтинг найбільш високооплачуваних спортсменів України.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі