"Не підтримує війну": колишній капітан "Динамо" розповів про свого російського одноклубника у Бельгії

Поділитися
© Чемпионат
Українець грає в одній команді із росіянином.

Український півзахисник бельгійського "Вестерло" Сергій Сидорчук розповів про свого одноклубника Романа Нойштедтера, який має російське громадянство.

"Перед тим як я підписував контракт, я мав розмову з генеральним директором, сказав, що для мене це буде дуже велика проблема. Він відповів, що мені потрібно з ним поспілкуватися і я сам все зрозумію. Я підписав контракт, приїхав на базу і першим, кого я зустрів, це був він, я йому відразу сказав, що "Я не зможу тобі спочатку потиснути руку, тому що мені потрібно знати твою позицію", і він мені її чітко пояснив, я її зрозумів, і на цьому ми зійшлися.

Він не підтримує те, що робить Росія в Україні? Він цього не підтримує, але я не можу за нього це казати. Розумієте, так? Я не можу за людину сказати, що вона сама повинна сказати. Мені сказав, що він цього не підтримує, і на цьому крапка. У нього дуже багато нюансів, але я не можу їх розповідати. Щодо відмови від громадянства, це не все так просто зробити. Знову ж таки, я не можу говорити про людину. Але те, що він сказав, мені здалося нормальною позицією", - наводить слова Сидорчука "ВЗБІРНА".

Нагадаємо, 32-річний Сидорчук перейшов у "Вестерло" з "Динамо" у вересні цього року.

35-річний Нойштедтер народився у Дніпрі, а згодом разом із сім'єю вирушив до Німеччини, де отримав німецьке громадянство.

У травні 2016 року Нойштедтер відмовився від німецького громадянства та отримав російське.

Раніше стало відомо про те, що талановитий російський футболіст прийняв грузинське громадянство.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі