Названий найкращий український футбольний арбітр

Поділитися
Названий найкращий український футбольний арбітр Монзуль - найкращий арбітр УПЛ 2020 року © УАФ
Нагороду отримала Катерина Монзуль.

У Будинку футболу відбулася церемонія нагородження найкращого арбітра української Прем'єр-ліги за підсумками 2020 року, повідомляє прес-служба УАФ.

Найращим арбітром УПЛ була визнана Катерина Монзуль, а Олександр Шандор став найкращим арбітром-дебютантом УПЛ. Відзначимо, що претендентів на нагороди визначав комітет арбітрів УАФ.

"Хочеться подякувати УАФ, комітет арбітрів і моїх колег. Є така приказка: "Один в полі не воїн". Тільки в команді ми можемо домогтися успіху. Хочу подякувати за підтримку колег з усього мого шляху в арбітражі. У такий складний час хочу побажати всім присутнім здоров'я. Більше світлих і оптимістичних днів вам і вашим родинам", - сказала 39-річна Монзуль.

Нагадаємо, що Катерина Монзуль має великий досвід роботи на найбільших міжнародних турнірах серед жіночих команд, а також вже обслуговувала і європейські матчі серед чоловіків. Українка входить в топ-3 найкращих арбітрів десятиліття серед жінок за версією IFFHS.

Раніше повідомлялося про те, що українка Монзуль вперше обслужила матч Ліги Європи.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі