Названа сума, яку заробили українські клуби за груповий етап футбольних єврокубків

Поділитися
Названа сума, яку заробили українські клуби за груповий етап футбольних єврокубків Найбільше виплат на даний момент у "Шахтаря" © ФК Шахтер
Дві команди продовжать свої виступи в плей-офф.

"Динамо", "Шахтар" і "Зоря" за груповий етап єврокубків сумарно заробили близько 83 млн євро, повідомляє Meta-ratings.com.ua.

Більше всіх виплат у "Шахтаря" - 43 млн євро. 14,7 млн "гірники" отримали за участь в груповому етапі, 20,29 млн за рахунок позиції в рейтингу УЄФА за 10 років, 7,88 млн за результати і вихід в 1/16 фіналу ЛЄ і ще 0,2 млн євро з маркетингового пулу.

"Динамо" заробило 35 млн євро. 14,7 млн за участь в групі, 16 млн - за історичний рейтинг за 10 років, 4 млн - за виступи на груповому етапі і вихід в 1/16-ю ЛЄ і 0,2 млн - маркетингові виплати.

"Зоря" заробила в ЛЄ 4,69 млн євро, а вилетівші на стадії кваліфікації "Колос" і "Десна" заробили 540 і 280 тисяч євро відповідно.

Нагадаємо, що "Шахтар" і "Динамо" посіли треті місця в своїх групах Ліги чемпіонів і в лютому зіграють в плей-офф Ліги Європи.

Раніше повідомлялося про те, що стали відомі можливі суперники "Шахтаря" і "Динамо" в Лізі Європи.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі