Навіть не думав виступати за іншу країну - Верняєв

Поділитися
Навіть не думав виступати за іншу країну - Верняєв Верняєв розповів, що його слова перекрутили © НОК України
Український олімпієць звернувся до громадськості.

Відомий український гімнаст Олег Верняєв заявив про те, що його слова про можливу зміну громадянства не відповідають дійсності.

"У зв'язку з останніми новинами, хотів би внести корективи в заголовках наших ЗМІ. Як завжди, з моїх слів донесли не всю інформацію, яку я говорив, тому зараз в декількох реченнях висловлю свою думку. Я народився в Україні, в моєму рідному місті Донецьку і на Олімпійських іграх в Ріо 2016 року, я піднімав прапор своєї країни.

Я не збираюся шантажувати когось своїм переходом в іншу країну і навіть не думав про це, тим більше, з моєю ситуацією з відстороненням. Я розумію, що мої слова перевернули з "ніг на голову" для голосних заголовків. Я висвітлював події всередині нашої збірної, а мої слова перекрутили і виставили з ганебного боку", - написав Верняєв на своїй сторінці в Instagram.

Нагадаємо, 27-річний уродженець Донецька є олімпійським чемпіоном 2016 року у брусах, чемпіоном світу 2014 року на брусах, шестиразовим чемпіоном Європи і дворазовим чемпіоном Європейських ігор.

На початку року гімнаст отримав 4 роки дискваліфікації через виявлення мельдоній в крові. Днями Верняєв заявляв про те, що допускає зміну громадянства.

Раніше повідомлялося про те, що українець Верняєв завоював срібло етапу Кубка світу з гімнастики.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі