"Наступного тижня про щось буде оголошено": промоутер розкрив деталі можливого бою Усик - Ф'юрі

Поділитися
© K2 Promotions
Дата поєдинка офіційно не затверджена.

Олександр Красюк, промоутер чемпіона WBA, WBO, IBO та IBF у суперважкій вазі Олександра Усика, розкрив деталі бою свого підопічного проти володаря титулу WBC Тайсона Ф'юрі.

"Ми очікували, що Ф'юрі проведе бій з Усиком 23 грудня, такою була наша домовленість, її підписали обидві сторони. Але ми вже деякий час займаємося боксом і знаємо, що якщо боєць не готовий і не хоче виходити на ринг - ти не можеш підштовхнути його Він ніколи цього не зробить, але весь світ чекає великого бою, тому ми повинні бути гнучкими.

Усик не битиметься 23 грудня. Бій перенесено на початок 2024-го, ось так ми вчинили. Якщо все буде гаразд, то наступного тижня про щось буде оголошено. Тому раніше наступного тижня я не хочу… Скажімо так, це буде не добре, якщо я оголошу про щось раніше, ніж наступного тижня", - сказав Красюк.

Нагадаємо, боксери раніше підписали контракт на поєдинок, який мав відбутися 23 грудня. Однак Ф'юрі 28 жовтня провів важкий бій з колишнім чемпіоном UFC Френсісом Нганну, побував у нокдауні і зміг перемогти лише окремим рішенням суддів.

Рані Усик розповів про свої емоції після нокдауну Ф'юрі від Нганну.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі