Наступний суперник Усика засумнівався в його силі

Поділитися
Наступний суперник Усика засумнівався в його силі Усик і Башир © K2 Promotions
Джонні Мюллер заявив, що його спаринг-партнер сильніше за українця.

Наступний суперник Інтерконтинентального чемпіона за версією WBO Олександра Усика південноафриканець Джонні Мюллер (19-4-2, 13 КО) заявив, що має намір перемогти українця, а також засумнівався в його силі.

Мюллер впевнений, що його спаринг-партнер б'є сильніше Усика: "Я дуже важко тренувався, готуючись до цього бою. Мені потрібен цей титул, а Усик стоїть на моєму шляху. Я тренуюся не для того, щоб програвати. Усик схожий на мого спаринг-партнера Томаса Оостхуізена - він теж лівша, але Томас швидше і б'є набагато сильніше. Я багато спарингував з Томасом у підготовці до цього бою, я добре виглядаю і відчуваю себе добре. Я приїду туди перемагати, і перемога відкриє для мене двері до вершини, до якої я прагну. Я не знаю такого слова, як "програвати".

У той же час головний тренер Усика Джеймс Алі Башир в інтерв'ю BaylorIC TV заявив, що Усику немає рівних у його дивізіоні: "Я не хочу применшувати заслуг усіх найкращих боксерів першої важкої ваги, але я не бачу нікого в його дивізіоні, хто міг би перемогти Олександра Усика. В дивізіоні багато панчерів, але боксерів, яких би можна було б поставити в один ряд з Усиком за технікою, майстерністю, немає. І Усик не тільки технар - він теж може сильно вдарити з обох рук".

Нагадаємо поєдинок Усик - Мюллер відбудеться 29 серпня в Києві. В той же вечір на професійному рингу дебютує Денис Берінчик, який буде битися з бельгійцем Таріком Мадні.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі