Наступний бій з "базікою" Ф'юрі пройде в Європі - Кличко

Поділитися
Наступний бій з "базікою" Ф'юрі пройде в Європі - Кличко Володимир Кличко вийде на ринг восени © Братство Кличко
Чемпіон світу в суперважкій вазі за версіями WBO/WBA/IBF/IBO Володимир Кличко охарактеризував свого наступного опонента Тайсона Ф'юрі і уточнив місце проведення поєдинку.

Нагадаємо, що Володимир планує вийти на ринг восени проти британського претендента Тайсона Ф'юрі. Попереду сторони, які так і не змогли домовитися про деталі вечора самостійно, чекають промоутерські торги. Якщо перемогу на них отримає команда українця - бій відбудеться в Німеччині, якщо більше заплатять представники Ф'юрі - в Англії.

"Я вважаю, що ми вже зробили багато для цього бою. Проте не можна говорити про домовленості з командою Ф'юрі, адже контракт ще не підписаний. Я з нетерпінням чекаю бою в Англії чи іншому місці. Але це точно буде Європа, а не США", - сказав Володимир.

"Зізнаюся, я раніше не дуже стежив за кар'єрою Тайсона. Для мене він більше базіка, ніж боксер. Ф'юрі провів 20 боїв, але я поки не придивлявся до його дій і манери".

Раніше з'явилася інформація, що на проведення бою Кличко-Ф'юрі претендує лондонський "Челсі", запропонувавши використовувати клубний стадіон "Стемфорд Бридж".

Поділитися
Підготував/ла Лесь Димань
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі