Наступний бій Кличко знову проведе в рамках обов'язкового захисту

Поділитися
Наступний бій Кличко знову проведе в рамках обов'язкового захисту © klitschkofund.org
Суперником українського чемпіона швидше за все стане болгарин Кубрат Пулєв. На рахунку майбутнього опонента Кличко - 20 перемог у 20 матчах. Пулєв вже встиг пообіцяти українцю безславне поразку.

Наступний бій українець Володимир Кличко знову проведе в рамках обов'язкового захисту одного зі своїх поясів за чотирма основними версіями IBF, WBA, WBО і IBO.

Керівництво Міжнародної боксерської федерації (IBF) зобов'язала чемпіона провести захист свого титулу проти болгарина Кубрата Пулєва, на рахунку якого жодної поразки у 20-матчевій професійній кар'єрі. Пулєв став обов'язковим претендентом на титул за версією IBF після того, як переміг у серпні минулого року американця Тоні Томпсона одноголосним рішенням суддів.

Бій з Кульовим стане для українця вже третій обов'язковим захистом поспіль після поєдинків з Олександром Повєткіним (WBA) і Алексом Липаи (WBО). У разі перемоги над болгарином, Володимир планує провести об'єднавчий бій з новим чемпіоном WBC, додавши в свою колекцію відсутній пояс.

Болгарський боксер, який вже перемагав українських боксерів - Олександра Дмитренка, Ярослава Заворотния і Максима Педюру - вже встиг зрадіти перспективі зустрічі з найкращим супертяжем світу останніх років.

"Це те, що я називаю пізнім подарунком на день народження, - сказав Пулєв, який відсвяткував свій 33-й день народження в неділю. - Коли Володимир захистив пояс кілька тижнів тому в бою з Леапаї, для українця була прогулянка у парку. Коли я зустрінуся з Кличком на рингу, я принесу йому справжні проблеми, якщо не сказати більше. Я покажу уболівальникам усього світу, що Кличко не є непереможною машиною".

Нагадаємо, що останній бій Кличко провів 26 квітня, коли нокаутом в п'ятому раунді переміг австралійця Алекса Липаи. !zn

Читайте також:

Боксер Усик не має наміру їхати з Сімферополя і вважає Крим Україною

Знаменитий промоутер Дон Кінг втік з Росії під покровом ночі

Василь Ломаченко отримав ще один шанс стати чемпіоном світу

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі