Наставники "Барселони" і "Баварії" прокоментували майбутній поєдинок

Поділитися
Наставники Матч пройде в столиці Португалії © fcbayern.de
Команди готові до битви.

У п'ятницю, 14 серпня, в рамках 1/4 фіналу Ліги чемпіонів іспанська "Барселона" зіграє проти німецької "Баварії". Головні тренери команд дали останні коментарі перед матчем.

"Не можна порівнювати Левандовскі і Мессі. Роберт - екстраординарний, якісний нападник, він завжди забиває голи, але може також віддавати гольові передачі. Однак Мессі - найкращий гравець у світі за останні роки.

Але майбутній матч - це не "Баварія" проти Мессі, а "Баварія" - "Барселона". Звичайно, у нас є план, як зупинити Мессі, але не буду його оприлюднувати. Важлива командна гра, ми повинні передбачати його дії, закривати простір, чинити на нього тиск, не давати обігрувати один в один ", - наводить слова Фліка прес-служба" Баварії ".

На ZN.UA буде доступна онлайн-трансляція матчу Барселона - Баварія.

"Ми приїхали до Португалії в гарному настрої. Матч з" Баварією "- це та гра, яку ми чекаємо після перемоги над" Наполі ". Ми знаємо потенціал" Баварії "і не збираємося його ні в якому разі мінімізувати, і це проявляється не тільки в цифрах, але і в силі самої команди. Це потенційно екстраординарна команда, як і ми. Це буде рівна гра, але нам теж є, що сказати в цій грі.

Володіння м'ячем - це буде важливий фактор, який дозволить нам захищатися, тому що якщо у нас буде м'яч, вони не зможуть нам нашкодити, але все буде трохи залежати від удачі. Мессі може допомогти виграти гру, але я вірю в силу команди, адже хтось повинен йому допомагати. Без сили команди Лео зробив би менше ", - наводить слова Сетьєна Mundo Deportivo.

Букмекери зробили прогноз на матч Ліги чемпіонів "Барселона" - "Баварія".

Поєдинок 1/4 фіналу ЛЧ "Барселона" - "Баварія" розпочнеться о 22:00 за київським часом.

Переможець цієї пари в півфіналі зустрінеться з сильнішим у протистоянні "Манчестер Сіті" - "Ліон".

Раніше повідомлялося про те, що футболіст "Барселони" захворів на коронавірус перед матчем Ліги чемпіонів.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі