"Наш дім - Кривий Ріг": клуб УПЛ "Кривбас" заявив про бажання проводити матчі у рідному місті

Відео
Поділитися
"Кривбас" хоче повернутися до Кривого Рогу © ФК "Кривбас"
У клубі вважають, що команда має повернутися додому.

Клуб української Прем'єр-ліги "Кривбас" заявив про своє бажання повернутися до Кривого Рогу та проводити матчі на домашньому стадіоні.

"Четвертий місяць після повернення до УПЛ "Кривбас" приймає суперників не в рідному місті. І причина тому – військове вторгнення рашистів на територію нашої країни. Тимчасовою домівкою для "червоно-білих" були Київ та Львів. Саме тут криворізькі вболівальники, на жаль, не наживо, побачили перші перемоги улюбленої команди у чемпіонаті.

Ми безмежно вдячні цим двом гостинним містам України за те, що надали можливість "Кривбасу" грати тут "домашні" матчі. Але наш дім – Кривий Ріг. Наше рідне місто, наша фортеця.

Наші славні бійці ЗСУ крок за кроком відвойовують кожен метр території України. Тому футбол поступово має повертатись на свої рідні стадіони. Ми безмежно сумуємо за своїми вболівальниками, рідним містом, тому впевнені, що "Кривбас" має грати вдома, у рідному Кривому Розі", – сказано у заяві клубу.

Українська асоціація футболу раніше дозволила проводити матчі УПЛ у всіх областях, але за умови надання дозволу від місцевої військової адміністрації.

Раніше повідомлялося про те, що колишній хорватський футболіст очолив клуб УПЛ.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі