"Наполі" – "Арсенал": англійці не без проблем пройдуть у півфінал Ліги Європи

Поділитися
"Наполі" – "Арсенал": англійці не без проблем пройдуть у півфінал Ліги Європи Матч пройде в Неаполі © FC Arsenal
Лондонці зіграють в Італії.

Завтра, 18 квітня, в італійському Неаполі відбудеться матч-відповідь 1/4 фіналу Ліги Європи, в якому зіграють "Наполі" і англійський "Арсенал".

Перша зустріч цих команд у Лондоні завершилася впевненою перемогою господарів з рахунком 2:0, що робить їх явним фаворитом протистояння.

Однак у повторній зустрічі все може скластися для "канонірів" не так вже й просто. "Наполі" здорово грає на домашній арені, а от підопічні Емері просто катастрофічно виглядають на виїзді.

Більшість втрачених очок "Арсеналу" в чемпіонаті пов'язані з виїзними поразками, але і в Лізі Європи у англійців не виходить грати у гостях. Чого тільки варті поразки від БАТЕ і "Ренна" в плей-офф турніру.

На вихідних команди провели матчі у своїх чемпіонатах – "Наполі" обіграв "К'єво", а "Арсенал" мінімально переграв "Уотфорд".

В майбутній зустрічі "Наполі" не зможе розраховувати на травмованого Амаду Діавара, тоді як в лазареті "Арсеналу" знаходяться Уелбек, Холдінг, Джака і Бельерін.

Букмекери явну перевагу в цій зустрічі віддають "Наполі". На перемогу команди Анчелотті приймають ставки з коефіцієнтом 1.69, тоді як у випадку успіху "Арсеналу" можна помножити свій виграш на 4.70. На нічию в основний час приймаються ставки з коефіцієнтом 4.05.

Прогноз ZN.UA. Невдала гра "Арсеналу" на виїзді і підтримка італійських тіффозі робить фаворитом зустрічі "Наполі", якому треба відігравати два м'ячі. Ймовірність того, що неаполітанці обіграють команду з Лондона досить висока, але ось пройти "канонірів" їм може і не вдасться. Господарі поля, найімовірніше, здобудуть перемогу, але як мінімум забити "Арсеналу" на виїзді точно під силу, що у підсумку і зіграє ключову роль у цьому протистоянні.

Оптимальна ставка за версією ZN.UA - перемога "Наполі" за 1.66.

Ліга Європи: результати перших чвертьфінальних матчів 11 квітня, відео голів.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі