Напередодні вручення "Золотого м'яча" Мессі впевнений у своїй поразці

Поділитися
Напередодні вручення "Золотого м'яча" Мессі впевнений у своїй поразці Мессі став віце-чемпіоном світу в 2014 році © tacopshq.com
Увечері 12 січня стане відомий володар найпрестижнішої нагороди, яка вручається кращим футболістам світу.

Нападник "Барселони" Ліонель Мессі напередодні церемонії вручення "Золотого м'яча" за підсумками 2014 року заявив, що у нього мало шансів у боротьбі з конкурентами.

За нагороду з аргентинцем посперечаються форвард "Реала" Кріштіану Роналду і воротар "Баварії" Мануель Нойєр. Церемонія вручення "Золотого м'яча" відбудеться сьогодні в Цюріху і розпочнеться о 20:15 за київським часом.

"Думаю, буде складно отримати "Золотий м'яч". Так що я буду насолоджуватися церемонією. Кріштіану Роналду і Нойер провели фантастичний рік. Один виграв Кубок Іспанії, Лігу чемпіонів і забив багато голів, другий став чемпіоном світу, - наводить офіційний сайт "Барселони" слова Мессі.

Додамо, що саме Роналду за результатами 2013 року перервав чотирирічну гегемонію Мессі на вершині премії "Золотий м'яч".

Нагадаємо, що букмекери в кінці 2014 року прогнозували, що приз виграє Кріштіану Роналду, друге місце займе Нойер, а Мессі буде лише третім. Така ж розстановка спостерігалася в опитуванні від авторитетного видання World Soccer, згідно з яким португалець став кращим в 2014 році.

Розклади букмекерів підтверджуються цифрами, яка призводила преса в кінці 2014 року. Так, згідно з їм, в 2014 Мессі забив три голи менше Роналду і не виграв жодного титулу.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі